19/12/2023 19/12/2023 Με επιτυχία, γι᾿ ακόμη μια φορά, ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Ι. Ναός Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023. Η προσέλευση του κόσμου, παρά το ελεύθερο και ανοικτό ωράριο που ακολουθούσαν τα εμπορικά καταστήματα, ήταν άκρως ικανοποιητική, με τη συμμετοχή των εθελοντών να ξεπερνά τα 100 και πλέον άτομα. Μάλιστα, κατά...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Καλλιθέας
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2023 - 8:42

Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας

Διαδώστε:
Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας

Με επιτυχία, γι᾿ ακόμη μια φορά, ολοκληρώθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Ι. Ναός Αγίου Νικολάου Καλλιθέας, την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023.

Η προσέλευση του κόσμου, παρά το ελεύθερο και ανοικτό ωράριο που ακολουθούσαν τα εμπορικά καταστήματα, ήταν άκρως ικανοποιητική, με τη συμμετοχή των εθελοντών να ξεπερνά τα 100 και πλέον άτομα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας, υπήρχε δημιουργική απασχόληση για τους μικρούς μας φίλους και τα μικρά παιδιά, ώστε οι γονείς απρόσκοπτα να ολοκληρώνουν την προσφορά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων