18/06/2020 18/06/2020 Ο Φιλανθρωπικός σύλλογος «Άγιος Αλέξιος ο άνθρωπος του Θεού» συνδράμει ουσιαστικά στην πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή της πρώην Στέγης Γερόντων Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου.  Το ανακαινισμένο πλέον κτήριο θα αποτελείται από: 1. Ισόγειο Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου και Λουκά Συμφερουπόλεως για τις καθημερινές ακολουθίες της ενορίας 2. Ξενώνα Δωρεάν Φιλοξενίας νοσηλευομένων ασθενών και συγγενών τους. 3. Χώρο...
Ενορίες : Άγιος Νικόλαος Φιλοπάππου
18 Ιουνίου, 2020 - 14:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 14:14

Με ξενώνα φιλοξενίας η ανακατασκευή της πρώην Στέγης Γερόντων

Διαδώστε:
Με ξενώνα φιλοξενίας η ανακατασκευή της πρώην Στέγης Γερόντων

Ο Φιλανθρωπικός σύλλογος «Άγιος Αλέξιος ο άνθρωπος του Θεού» συνδράμει ουσιαστικά στην πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή της πρώην Στέγης Γερόντων Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου. 

Το ανακαινισμένο πλέον κτήριο θα αποτελείται από:

1. Ισόγειο Παρεκκλήσιο Αγίου Φανουρίου και Λουκά Συμφερουπόλεως για τις καθημερινές ακολουθίες της ενορίας

2. Ξενώνα Δωρεάν Φιλοξενίας νοσηλευομένων ασθενών και συγγενών τους.

3. Χώρο υπαίθριων εκδηλώσεων φιλανθρωπικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα ( συνεστιάσεις, γιορτές, προβολές ταινιών, συναυλίες, συνάξεις κ.λ.π) πλήρως εξοπλισμένο για εξυπηρέτηση διακοσίων ανθρώπων, στην οροφή του εν λόγω κτηρίου.

 

Ο π. Γεώργιος Σχοινάς, που είναι ο πρωτεργάτης αυτής της πρωτοβουλίας, κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει:

«Όλο αυτό το έργο γίνεται χάρη στην δική σας συνδρομή, αλλά για να ολοκληρωθεί και να το χαρούμε ΟΛΟΙ, χρειαζόμαστε την -όσο το δυνατόν- αμεσότερη οικονομική ενίσχυση στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς επ’ ονόματι του Συλλόγου μας (IBAN GR 3601 7204 9000 5049 0737 32759).

Πιστέψτε μας, ΑΞΙΖΕΙ να βοηθήσουμε όλοι ώστε να αποπερατωθεί ο Ξενώνας Φιλοξενίας Ασθενών του Αγίου Νικολάου Φιλοπάππου το συντομότερο δυνατόν.

Με την εν Χριστώ αγάπη και παρρησία

π. Γεώργιος Σχοινάς»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων