15/06/2022 16/06/2022 Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Μακρακώμης ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και η Περιφορά της Εικόνας στα πλαίσια του Εορτασμού του Αγίου Πνεύματος. Πλήθος πιστών ακολούθησε την περιφορά την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, ενώ γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Μακρακώμης ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές συνόδευαν την εικόνα κατά τη διάρκεια...
Ενορίες : Αγίας Τριάδας Μακρακώμης
15 Ιουνίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2022 - 1:06

Με περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγ. Πνεύματος στην Μακρακώμη

Διαδώστε:
Με περιφορά της εικόνας της Αγίας Τριάδος οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγ. Πνεύματος στην Μακρακώμη

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε στην Κοινότητα Μακρακώμης ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας και η Περιφορά της Εικόνας στα πλαίσια του Εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.

Πλήθος πιστών ακολούθησε την περιφορά την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, ενώ γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Μακρακώμης ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές συνόδευαν την εικόνα κατά τη διάρκεια της Περιφοράς.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης Γιώργος Χαντζής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρακώμης Δημήτρης Λιάσκας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Αθανάσιος Καρακάντζας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κώστας Καραγιάννης και Νικόλαος Μπέτσιος, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων.

 

 

Πηγή: lamiakos-typos.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων