13/04/2022 13/04/2022 Το Μεγάλο Απόδειπνο τελέσθηκε στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γασίου, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Απριλίου 2022. Το κοιμητηριακό εκκλησάκι καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες του κυρίως Ναού, διότι ο κυρίως Ναός, έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, όπως και οι άλλες Εκκλησίες της Ενορίας του Μιχαήλ Αρχαγγέλου Γασίου, από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Ο...
Ενορίες : Αγίου Γεωργίου Γασίου
13 Απριλίου, 2022 - 21:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 21:01

Μεγάλο Απόδειπνο στον κοιμητηριακό Άγιο Γεώργιο Γασίου

Διαδώστε:
Μεγάλο Απόδειπνο στον κοιμητηριακό Άγιο Γεώργιο Γασίου

Το Μεγάλο Απόδειπνο τελέσθηκε στον κοιμητηριακό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γασίου, το απόγευμα της Δευτέρας 11 Απριλίου 2022.

Το κοιμητηριακό εκκλησάκι καλύπτει τις θρησκευτικές ανάγκες του κυρίως Ναού, διότι ο κυρίως Ναός, έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, όπως και οι άλλες Εκκλησίες της Ενορίας του Μιχαήλ Αρχαγγέλου Γασίου, από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου.

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας χοροστάτησε εκ του παραθρονίου με τη συμμετοχή του Προϊσταμένου της Ενορίας, Οικονόμου Νεκταρίου Δερμιτζάκη, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη ο διάκονος Μαρίνος Δασκαλάκης.

Ο Σεβασμιώτατος αφού ομίλησε επίκαιρα, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και με το καλό την Αγία Ανάσταση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων