03/04/2020 03/04/2020 Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η Κυβερνητική απόφαση, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» θα μεταδώσει ραδιοφωνικά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr, την Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς ξημερώνοντας η Ε´ Κυριακή των Νηστειών (10.00 – 1.00) που θα τελεσθεί στο Ναό κεκλεισμένων των θυρών και με την...
03 Απριλίου, 2020 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2020 - 11:17

«Μένουμε σπίτι» συντροφιά με το «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»

Διαδώστε:
«Μένουμε σπίτι» συντροφιά με το «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η Κυβερνητική απόφαση, ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» θα μεταδώσει ραδιοφωνικά και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr, την Ιερά Αγρυπνία (Όρθρος και Θεία Λειτουργία) από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς ξημερώνοντας η Ε´ Κυριακή των Νηστειών (10.00 – 1.00) που θα τελεσθεί στο Ναό κεκλεισμένων των θυρών και με την συμμετοχή του απαραίτητου ανθρώπινου δυναμικού.

Θα δοθεί έτσι η δυνατότητα σε όσους πιστούς το επιθυμούν, παρακολουθώντας ευλαβικά από το σπίτι τους, να συμμετέχουν εξ’ αποστάσεως με την προσευχή τους στα τελούμενα.

 

Επίσης σήμερα Παρασκευή 3 Απριλίου στις 21:00: 

Η εκπομπή «Εκ βαθέων» μέσω της ιστοσελίδας www.enoriaendrasei.gr θα φιλοξενήσει μια ελεύθερη συζήτηση

Ο Ηλίας Λιαμής, Δρ. Θεολογίας – Μουσικολόγος _ – Συγγραφέας, σε ελεύθερη συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιγκαπούρης κ. Κωνσταντίνο.

 

Έκκληση για τρόφιμα στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Η επιδημία συνεχίζεται και μαζί της, οι περιορισμοί που επέφερε στην καθημερινή μας ζωή.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Πειραιώς καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να συνεχιστεί η λειτουργία του καθημερινού συσσιτίου των απόρων αδελφών μας.

Κύρια ανάγκη είναι η συγκέντρωση τροφίμων.

Κάνουμε έκκληση όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα στην προσπάθεια μας αυτή.

Τα είδη που χρειαζόμαστε είναι: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, λάδι, ντοματοπολτό, γάλα εβαπορέ.

Η αγάπη και η φροντίδα για τον κάθε αδελφό που έχει ανάγκη, δεν γνωρίζουν περιορισμούς και δεν υπάρχει επιδημία που να μπορεί να τις ανακόψει.

Ο Ιερός Ναός Ευαγγελίστριας Πειραιώς (Γρ. Λαμπράκη 41) είναι ανοικτός από 7.00 π.μ. έως 7.30 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας (όπισθεν Ιερού Ναού) και στο τηλέφωνο 210 4125619.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων