12/11/2019 12/11/2019 Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/11/2019 όπως έχει καθιερωθεί μία φορά τον χρόνο στην ενορία Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος – Αττικής, το μάθημα παρασκευής προσφόρου με προζύμι από το βασιλικό που παίρνουμε την ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου.     Η ευσεβέστατη ενορίτισσα κα Δήμητρα Λαμπρινάκου για άλλη μία χρονιά προσφέρθηκε να...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος
12 Νοεμβρίου, 2019 - 17:23
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2019 - 17:59

Μία ευλαβής ενορίτισσα διδάσκει το Πρόσφορον

Διαδώστε:
Μία ευλαβής ενορίτισσα διδάσκει το Πρόσφορον

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11/11/2019 όπως έχει καθιερωθεί μία φορά τον χρόνο στην ενορία Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πολιούχου Περάματος – Αττικής, το μάθημα παρασκευής προσφόρου με προζύμι από το βασιλικό που παίρνουμε την ημέρα της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στις 14 Σεπτεμβρίου.

 

 

Η ευσεβέστατη ενορίτισσα κα Δήμητρα Λαμπρινάκου για άλλη μία χρονιά προσφέρθηκε να διδάξει τον τρόπο και τα μυστικά της παρασκευής του προσφόρου, ενώ παρευρέθησαν αρκετές κυρίες της ενορίας, αλλά και από άλλες περιοχές, για να μάθουν να παρασκευάζουν αυτόν τον ευλογημένο άρτο που προορίζεται να γίνει Σώμα Κυρίου στη Θεία Λειτουργία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ μπορείτε να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από προηγούμενο μάθημα παρασκευής προσφόρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην ενορία από την κα Δήμητρα Λαμπρινάκου:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων