26/04/2024 26/04/2024 Ολοκληρώνεται σταδιακά η σειρά των εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Ευαγγελίστρια 2024», που διοργανώνεται για 26η χρονιά, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, με κεντρική δράση, τις πολιτιστικές βραδιές που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, με τον γενικό τίτλο «Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή». Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 η βραδιά περιελάμβανε θεατρική ανάγνωση 2 πασχαλινών διηγημάτων του μεγάλου...
Ενορίες : Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
26 Απριλίου, 2024 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2024 - 15:21

«Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή»: Διαβάζοντας Παπαδιαμάντη στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
«Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή»: Διαβάζοντας Παπαδιαμάντη στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Ολοκληρώνεται σταδιακά η σειρά των εκδηλώσεων με τον γενικό τίτλο «Ευαγγελίστρια 2024», που διοργανώνεται για 26η χρονιά, στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, με κεντρική δράση, τις πολιτιστικές βραδιές που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη, με τον γενικό τίτλο «Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή».

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 η βραδιά περιελάμβανε θεατρική ανάγνωση 2 πασχαλινών διηγημάτων του μεγάλου Έλληνα λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Συγκεκριμένα αποδόθηκαν τα διηγήματα «Λαμπριάτικος Ψάλτης» και «Χωρίς στεφάνι».

Παρακολουθήστε την εκδήλωση:

Τα διηγήματα διάβασαν οι ηθοποιοί Μάνος Βαβαδάκης, Θεοδώρα Γεωργακοπούλου και Στέλλα Ψαρουδάκη, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε μελωδικά ο μουσικός Στέφανος Δορμπαράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων