30/01/2019 30/01/2019   Στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου & 4ου Δημοτικών Σχολείων Νέου Ψυχικού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού. Η εορτή είχε ως θέμα τους Αγίους Τρεις Ιεράρχες, προστάτες των γραμμάτων και με αφορμή το νέο έτος, ευλογήθηκε η βασιλόπιτα. Το πρόγραμμα ήταν πλούσιο σε μηνύματα προς την κοινωνία...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού
30 Ιανουαρίου, 2019 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2019 - 18:15

Μίλησαν τα παιδιά για τους Τρεις Ιεράρχες στο Ψυχικό

Διαδώστε:
Μίλησαν τα παιδιά για τους Τρεις Ιεράρχες στο Ψυχικό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονταιΗ Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου κα Ειρήνη Κατσαλή εισηγήθηκε στην αρχή το θέμα: Οι Τρεις Ιεράρχες, το έργο και η προσφορά τους στη σύγχρονη κοινωνία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονταιΣτο τέλος, το συμβούλιο της Νεανικής Εστίας Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, βράβευσε για την προσφορά και τη συνεργασία το Δήμο Φιλοθέης/Ψυχικού καθώς και το 3ο & 4ο Δημοτικά Σχολεία Νέου Ψυχικού και τον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων του 3ουΔημ. Σχ. Ν. Ψυχικού. Την τιμητική πλακέτα για τον Δήμο παρέλαβε ο εκπρόσωπος και Αντιδήμαρχος πρασίνου κ. Βύρων Σαμαρόπουλος, ενώ και για τα δύο Σχολεία η κα Ειρήνη Κατσαλή, η οποία λαμβάνοντας το λόγο εξέφρασε τον θαυμασμό και την ικανοποίησή της για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης που ένωσε όλα τα παιδιά του Δήμου και της περιοχής σε ένα φιλόξενο και ανοιχτό σχολείο στην κοινωνία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονται, πλήθος και εσωτερικός χώροςΜετά την ευλόγηση της βασιλόπιτας, τα παιδιά αναχώρησαν λαμβάνοντας ενθύμια προσφορά της «ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ» και των εκδόσεων «ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεταιΚλείνοντας, ο αιδεσιμολογιώτατος πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Χριστοδούλου, υπεύθυνος του Νεανικού Έργου της ενορίας, ευχαρίστησε από καρδιάς τους κατηχητές, τους συντελεστές, τα παιδιά, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Παπαγεωργίου, την κα Γαλήνη Μπενετάτου, Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου και πρόεδρο της Σχολικής Κοινότητας και την κα Ειρήνη Κατσαλή, Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση της αίθουσας, την αγαπητική συνεργασία και τους κόπους που κατέβαλαν για την πραγματοποίηση της εορτής.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται, νύχτα και παπούτσια

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα κάνουν σπορ, άτομα κάθονται, πλήθος, κουστούμι, υπαίθριες δραστηριότητες και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή και στέκεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή και άτομα στέκονται

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων