26/05/2022 26/05/2022 Την Κυριακή του Τυφλού, 29 Μαΐου 2022, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδελφείας με την ευκαιρία της θλιβερής Επετείου της υπό των Τούρκων Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως θα τελεστούν Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνος Δέησις υπέρ αναπαύσεως Κωνσταντίνου του ευσεβούς Αυτοκράτορος του Παλαιολόγου και πάντων των συν Αυτώ πεσόντων επί των επάλξεων της Βασιλίδος...
Ενορίες : Αγίας Τριάδος Νέας Φιλαδέλφειας
26 Μαΐου, 2022 - 9:34

Μνήμη Αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδέλφειας

Διαδώστε:
Μνήμη Αλώσεως Κωνσταντινουπόλεως στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδέλφειας

Την Κυριακή του Τυφλού, 29 Μαΐου 2022, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Ν. Φιλαδελφείας με την ευκαιρία της θλιβερής Επετείου της υπό των Τούρκων Αλώσεως της Κωνσταντινουπόλεως θα τελεστούν Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Επιμνημόσυνος Δέησις υπέρ αναπαύσεως Κωνσταντίνου του ευσεβούς Αυτοκράτορος του Παλαιολόγου και πάντων των συν Αυτώ πεσόντων επί των επάλξεων της Βασιλίδος των Πόλεων (29 Μαΐου 1453).

Μετά το πέρας του Ιερού Μνημοσύνου ο Χορός των Ιεροψαλτών θα αποδώσει θρηνητικούς Ύμνους για την συμπλήρωση 569 χρόνων από την Άλωση της Πόλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων