13/11/2023 13/11/2023 Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κυρό Ιερώνυμο Α΄ τέλεσε η εκκλησιαστική κοινότητα αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως. Της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου προεξήρχε ο προς τούτο προσκληθείς Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος. Ο Μητροπολίτης, ζήτησε και μνημονεύθηκαν μαζί με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο και όσοι αρχιερείς εκείνος χειροτόνησε εις επίσκοπον, εκτός του αγίου Καλλίνικου μητροπολίτου Εδέσσης....
Ενορίες : Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης
13 Νοεμβρίου, 2023 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2023 - 9:43

Μνημόσυνο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Α΄

Διαδώστε:
Μνημόσυνο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Α΄

Το καθιερωμένο ετήσιο μνημόσυνο στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κυρό Ιερώνυμο Α΄ τέλεσε η εκκλησιαστική κοινότητα αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

Της Θείας Λειτουργίας και του Ιερού Μνημοσύνου προεξήρχε ο προς τούτο προσκληθείς Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος. Ο Μητροπολίτης, ζήτησε και μνημονεύθηκαν μαζί με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο και όσοι αρχιερείς εκείνος χειροτόνησε εις επίσκοπον, εκτός του αγίου Καλλίνικου μητροπολίτου Εδέσσης.

Στη Θεία Λειτουργία έλαβαν μέρος ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου και ο πρεσβύτερος Γεώργιος Βάρσος, ενώ στο μνημόσυνο συνευχήθηκε και ο επίσκοπος Βερενίκης Χρυσόστομος, ο οποίος είναι χειροτονία εις πρεσβύτερον του μακαριστού αρχιεπισκόπου κυρού Ιερωνύμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων