22/05/2024 22/05/2024 Το Μνημόσυνο του μακαριστού πατρός Αντωνίου Αλεβιζοπούλου θα τελεστεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής του ομωνύμου Δήμου στην Αττική (Λεωφόρος Μεσογείων), μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Τη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο θα τελέσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος. Θα ακολουθήσει ημερίδα με ομιλητές: Τον...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Ομωνύμου Δήμου
22 Μαΐου, 2024 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 22/05/2024 - 21:07

Μνημόσυνο και ημερίδα για τον μακαριστό π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Διαδώστε:
Μνημόσυνο και ημερίδα για τον μακαριστό π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Το Μνημόσυνο του μακαριστού πατρός Αντωνίου Αλεβιζοπούλου θα τελεστεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής του ομωνύμου Δήμου στην Αττική (Λεωφόρος Μεσογείων), μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.

Τη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο θα τελέσει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος.

Θα ακολουθήσει ημερίδα με ομιλητές:

  • Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο  Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος με θέμα: «Η Ορθόδοξη Ανθρωπολογία έναντι της αιρετικής απανθρωπίας κατά τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο»
  • Τον Πρόεδρο του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Κωνσταντίνο Παπαχριστοδούλου με θέμα: «π. Αντώνιος Αλεβιζόπουλος, ένας Σύγχρονος Απολογητής»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων