02/03/2019 02/03/2019      Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 2 Μαρτίου μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού...
Ενορίες : Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου
02 Μαρτίου, 2019 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 02/03/2019 - 12:57

Μνημόσυνο στο Ναύπλιο για τους πεσόντες Αστυνομικούς στο βωμό του καθήκοντος

Διαδώστε:
Μνημόσυνο στο Ναύπλιο για τους πεσόντες Αστυνομικούς στο βωμό του καθήκοντος

 

   Το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 2 Μαρτίου μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στο στρατιωτικό νεκροταφείο του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Ναυπλίου.

    Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων κατά την εκτέλεση καθήκοντος Αστυνομικών που βρίσκεται στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, μετά το πέρας της τελετής θα παρατεθεί δεξίωση.  Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας προσκαλεί όλους τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους, πολίτες συγγενείς, φίλους καθώς και εκπροσώπους αρχών και φορέων του τόπου μας να παρευρεθούν τόσο στο μνημόσυνο όσο και στη τελετή μνήμης προκειμένου να τιμηθούν οι Αστυνομικοί που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων