09/10/2022 10/10/2022 Μουσική εκδήλωση της Ερανικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου Αργολίδας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022. Προηγήθηκε η τέλεση Εσπερινού στον Ιερό Ναό από τους Ιερείς π. Δημοσθένη και π. Ηλία Γάτσιο και ακολούθως έγινε η μουσική εκδήλωση. Στην μουσική εκδήλωση συμμετείχε ο μουσικός Θεόφιλος Μετασίδης με παραδοσιακά και...
Ενορίες : Αγία Ειρήνη Νέας Κίου Αργολίδας
09 Οκτωβρίου, 2022 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2022 - 0:45

Μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση ενοριών στη Νέα Κίο Αργολίδας

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση για την ενίσχυση ενοριών στη Νέα Κίο Αργολίδας

Μουσική εκδήλωση της Ερανικής Επιτροπής, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου Αργολίδας την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022.

Προηγήθηκε η τέλεση Εσπερινού στον Ιερό Ναό από τους Ιερείς π. Δημοσθένη και π. Ηλία Γάτσιο και ακολούθως έγινε η μουσική εκδήλωση.

Στην μουσική εκδήλωση συμμετείχε ο μουσικός Θεόφιλος Μετασίδης με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια. Οι κυρίες της Ερανικής επιτροπής πρόσφεραν εδέσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η προσπάθεια αυτή έγινε εκ μέρους της Ερανικής Επιτροπής και αποβλέπει στην οικονομική ενίσχυση των λειτουργικών δαπανών των Ιερών Ναών της Ενορίας, Αγίας Ειρήνης, Θεομάνας και Αγίου Μηνά και στην βοήθεια του Φιλανθρωπικού Έργου των ενοριών.

Δόθηκε μία ευκαιρία σ’ όλους μας να περάσουμε μια ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας, τόνισε στο λόγο του ο Πρωτοπρεσβύτερος και Πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής π. Δημοσθένης Γάτσιος.

 

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων