09/07/2019 09/07/2019 Αφιέρωμα στον Άγιο Μιχαήλ τον Μπακνανά η Πακνανά πραγματοποιεί τα τελευταία 4 χρόνια η ενορία της Αναλήψεως του Κυρίου Ιησού Χριστού Νέου Κόσμου. Έτσι, παραμονή της Εορτής του Αγίου τελείται εσπερινός και ανήμερα το πρωί Θεία Λειτουργία ενώ το απόγευμα της Εορτής πραγματοποιείται ο μεθεόρτιος Εσπερινός η Ιερά Παράκληση στον Άγιο Μιχαήλ και στη συνέχεια...
Ενορίες : Αναλήψεως Κυρίου Νέου Κόσμου
09 Ιουλίου, 2019 - 22:37

Μουσικοχορευτική εκδήλωση στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Κυρίου Ν. Κόσμου

Διαδώστε:
Μουσικοχορευτική εκδήλωση στον Ι.Ν. Αναλήψεως του Κυρίου Ν. Κόσμου

Αφιέρωμα στον Άγιο Μιχαήλ τον Μπακνανά η Πακνανά πραγματοποιεί τα τελευταία 4 χρόνια η ενορία της Αναλήψεως του Κυρίου Ιησού Χριστού Νέου Κόσμου.

Έτσι, παραμονή της Εορτής του Αγίου τελείται εσπερινός και ανήμερα το πρωί Θεία Λειτουργία ενώ το απόγευμα της Εορτής πραγματοποιείται ο μεθεόρτιος Εσπερινός η Ιερά Παράκληση στον Άγιο Μιχαήλ και στη συνέχεια στο προάυλειο του Ιερού Ναού γίνεται η μουσικοχορευτική εκδήλωση προς τιμήν του Αγίου Μιχαήλ του Πακνανά με την συμμετοχή αρχαρίων και προχωρημένων των τμημάτων χορού του Ιερού Ναού.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί από όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Καβαρνός όπου εκτός από τη παρουσίαση του προγράμματος και το καλωσόρισμα ανακοίνωσε όλες τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα καθ όλη την διάρκεια του διδακτικού έτους στον ιερό ναό όπως κατηχητικά,ενισχυτική διδασκαλεία,μαθήματα χορών και βυζαντινής μουσικής.

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Καρπαθάκης 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων