31/10/2021 31/10/2021 Την Κυριακή 31η Οκτωβρίου, παραμονή της έορτής των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, και του Οσίου πατρός ημών Δαυΐδ του Γέροντος, στον Ιστορικό Καθεδρικό Ιερό Ναό μας του Αγίου Νικολάου Νικαίας, τελείται βραδινή Θεία Λειτουργία και Αγιασμός επί τη 1η του μηνός Νοεμβρίου, από τις 7.00 μέχρι τις 10,30 το βράδυ, για τους...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Νικαίας
31 Οκτωβρίου, 2021 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2021 - 17:17

Νίκαια: Αγρυπνούν τον Όσιο Δαυίδ και τους Αγίους Αναργύρους

Διαδώστε:
Νίκαια: Αγρυπνούν τον Όσιο Δαυίδ και τους Αγίους Αναργύρους

Την Κυριακή 31η Οκτωβρίου, παραμονή της έορτής των Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, και του Οσίου πατρός ημών Δαυΐδ του Γέροντος, στον Ιστορικό Καθεδρικό Ιερό Ναό μας του Αγίου Νικολάου Νικαίας, τελείται βραδινή Θεία Λειτουργία και Αγιασμός επί τη 1η του μηνός Νοεμβρίου, από τις 7.00 μέχρι τις 10,30 το βράδυ, για τους εργαζόμενους αλλά και για τους ενορίτες του Ναού.

Κατά την διάρκεια της Βραδινής Θείας Λειτουργίας τεθεί σε προσκύνηση τμήμα έκ των χαριτοβρύτων αγίων λειψάνων των θαυματουργών Αγίων και Ιαματικών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού και του Αγίου και Ιαματικού Τρύφωνος.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων