06/12/2022 06/12/2022 Η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στέφανου πραγματοποιήθηκε χθες 5 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτου του Πολεμικού Ναυτικού. Το Ιερό Λείψανο κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παλιουρας, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναχράντου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας ...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Ναύσταθμου Σαλαμίνας
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 16:58

Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυστάθμου Σαλαμίνας

Διαδώστε:
Πανήγυρη Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ναυστάθμου Σαλαμίνας

Η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στέφανου πραγματοποιήθηκε χθες 5 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, στο πλαίσιο του εορτασμού του Προστάτου του Πολεμικού Ναυτικού.

Το Ιερό Λείψανο κόμισε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βασίλειος Παλιουρας, καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναχράντου της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας  και το υποδέχτηκε ο Στρατιωτικός Ιερέας του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού και εφημέριος του Ναυστάθμου Σαλαμίνας Αρχιμανδρίτης Αλεξιος Ιστρατογλου, ο Αρχηγός Στόλου, ο Διοικητής του Ναυστάθμου και Αξιωματικοί.

Το Ιερό Λείψανο θα παραμείνει στον Ναό έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Κάθε πρωί θα τελείται η Θεία Λειτουργία και κάθε απόγευμα η Ακολουθία του Εσπερινού και η Παράκληση στον Άγιο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων