17/04/2021 17/04/2021 Με την δέουσα ευλάβεια τελέσθηκε βάσει των υγειονομικών διατάξεων την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου. Στην Ιερά Ακολουθία ιερούργησε ο εφημέριος Πρωτοπρ. Ευάγγελος Βογιατζής και ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Αγίου Δημητρίου
17 Απριλίου, 2021 - 14:54
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 15:33

Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου

Με την δέουσα ευλάβεια τελέσθηκε βάσει των υγειονομικών διατάξεων την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Άγιο Ιωάννη Αλιβερίου, γενέτειρα του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Στην Ιερά Ακολουθία ιερούργησε ο εφημέριος Πρωτοπρ. Ευάγγελος Βογιατζής και ενώπιον της ιεράς εικόνος της Παναγίας απέδωσε κατανυκτικά τους Οίκους των Χαιρετισμών της με την συμμετοχή των ενοριτών, όπως ορίζουν οι υγειονομικές διατάξεις, και συμπροσευχήθηκαν προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων