28/05/2021 29/05/2021 Ως ελάχιστη ανταπόδοση για τη Δακρυρροή και τη Μυροβλυσία στα πονεμένα παιδιά Της, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεστεί ενώπιων της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Παρηγορητρίας την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 στις 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος. Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν, για την πνευματική ενίσχυσή τους, ο Ιερός...
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Νέας Ελβετίας Βύρωνος
28 Μαΐου, 2021 - 9:31
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2021 - 1:00

Τα πονεμένα παιδιά ευχαριστούν την Παναγία για την δακρυρροή

Διαδώστε:
Τα πονεμένα παιδιά ευχαριστούν την Παναγία για την δακρυρροή

Ως ελάχιστη ανταπόδοση για τη Δακρυρροή και τη Μυροβλυσία στα πονεμένα παιδιά Της, η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου θα τελεστεί ενώπιων της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Παρηγορητρίας την Κυριακή 30 Μαΐου 2021 στις 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν, για την πνευματική ενίσχυσή τους, ο Ιερός Ναός είναι επισκέψιμος από τις 7:30 π.μ. έως και τις 8:30 μ.μ. καθημερινά.

 

Το Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” στην Παναγία που δακρύζει

Η νεωκόρος του ναού συγκινημένη περιγράφει στην κάμερα του Πρακτορείου “Ορθοδοξία” και τον Δημήτρη Στρουμπάκο, τις στιγμές όταν είδε πρώτη τα δάκρυα από την Εικόνα της Παναγίας ενώ λέει χαρακτηριστικά πώς αν και ανάξια αξιώθηκε από την Υπεραγία Θεοτόκο να δει ένα ζωντανό Θαύμα.

Ο εφημέριος του Ναού Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος μας λέει πώς ζούμε ένα θαυμαστό γεγονός, η Παναγία μέσα από τα δάκρυά της μας δείχνει αισθητά την παρουσία της, είναι ζωντανή και μας μεταδίδει Χάρη, Παρηγοριά και Ελπίδα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Στρουμπάκος

Κάμερα-Μοντάζ: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων