25/09/2022 26/09/2022 Στο πλαίσιο των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ θα μιλήσει την προσεχή Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα ο Καθηγούμενος της Ι.Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Εφραίμ Παναούσης στον Ιερό Ναό Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ν. Ελβετίας Βύρωνος. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ιερού Ναού: «Στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο...
Ενορίες : Άγιος Δημήτριος Νέας Ελβετίας Βύρωνος
25 Σεπτεμβρίου, 2022 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2022 - 5:37

Ο Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ Παναούσης στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης π. Εφραίμ Παναούσης στην Παναγία την Παρηγορήτρια

Στο πλαίσιο των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ θα μιλήσει την προσεχή Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα ο Καθηγούμενος της Ι.Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Εφραίμ Παναούσης στον Ιερό Ναό Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ν. Ελβετίας Βύρωνος.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ιερού Ναού:

«Στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, την προσεχή Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου ώρα 6:30 το απόγευμα, θα ομιλήσει ο Καθηγούμενος Ι.Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου, Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Εφραίμ Παναούσης με Θέμα: «Η Παναγία Μητέρα μας στον πόνο και στη χαρά μας».

Θα προηγηθεί ο Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στην Παναγία την Παρηγορήτρια και τον Άγιο Δημήτριο.

Υπενθυμίζεται ότι, στα πλαίσια των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ καθημερινά από 08 Σεπτεμβρίου έως 28 Οκτωβρίου 2022 θα τελούνται:

Θεία Λειτουργία ( ΙΕΡΟ ΠΕΝΗΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ)

Ιερά Παράκληση –11:00 πμ και 6:00 μμ – στην Παναγία την Παρηγορήτρια και τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο.

Ο Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός καθημερινά από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 8:30 το βράδυ, για την προσκύνηση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Παρηγορητρίας. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι προσκυνητές μπορούν να καλέσουν στον αριθμό 2107660943».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων