05/03/2021 05/03/2021 “Εχθές εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Πρώην Ερζεγοβίνης και μεγάλος θεολόγος Αθανάσιος Γιέφτιτς, ο οποίος ήταν μαθητής του Οσίου Ιουστίνου Πόποβιτς του Ομολογητή” αναφέρει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Ας έχουμε την ευχή του. Εμείς, στην ενορία μας, είχαμε την ευλογία να παρεβρεθεί και να μιλήσει στις 2 Οκτωβρίου 2018, στο...
Ενορίες : Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης
05 Μαρτίου, 2021 - 18:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/03/2021 - 18:18

Ο Αθανάσιος Γιέφτιτς για τον Άγιο Σιλουανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Αθανάσιος Γιέφτιτς για τον Άγιο Σιλουανό (ΒΙΝΤΕΟ)

“Εχθές εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Πρώην Ερζεγοβίνης και μεγάλος θεολόγος Αθανάσιος Γιέφτιτς, ο οποίος ήταν μαθητής του Οσίου Ιουστίνου Πόποβιτς του Ομολογητή” αναφέρει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Νέας Πεντέλης σε επίκαιρη ανάρτησή του.

“Ας έχουμε την ευχή του. Εμείς, στην ενορία μας, είχαμε την ευλογία να παρεβρεθεί και να μιλήσει στις 2 Οκτωβρίου 2018, στο συνέδριό μας για τον οικουμενικό Άγιο Σιλουανό, με θέμα τη νεκρολογία του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς για τον Άγιο Σιλουανό.

Σε αυτό το βίντεο ακούμε έναν σύγχρονο αγωνιστή ιεράρχη να μας μεταφέρει τη γνώμη ενός Αγίου, του Αγίου Νικολάου, για έναν άλλον Άγιο, τον Άγιο Σιλουανό. Σήμερα όμως, και δεν είναι τυχαίο, είναι η ημέρα μνήμης της κοίμησης του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς”.

Να έχουμε την ευλογία των Αγίων μας”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων