06/03/2023 06/03/2023 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος χοροστάτησε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στον Β’ Εσπερινό των Νηστειών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης. Στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος επικεντρώθηκε στο ιστορικό γεγονός της αναστήλωσης των Εικόνων μνημονεύοντας ιδιαιτέρως τους αγώνες των οσίων και των Αγίων για να διαφυλάξουν ανόθευτο το πνεύμα της...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης
06 Μαρτίου, 2023 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 06/03/2023 - 15:41

Ο Επίσκοπος Αμορίου στην Πολίχνη για τον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Αμορίου στην Πολίχνη για τον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμορίου κ. Νικηφόρος χοροστάτησε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στον Β’ Εσπερινό των Νηστειών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Στο κήρυγμά του ο Επίσκοπος επικεντρώθηκε στο ιστορικό γεγονός της αναστήλωσης των Εικόνων μνημονεύοντας ιδιαιτέρως τους αγώνες των οσίων και των Αγίων για να διαφυλάξουν ανόθευτο το πνεύμα της Ορθοδοξίας.

Στη συνέχεια, ο ομιλητής αναφέρθηκε στη μνήμη των 40 μαρτύρων της επαρχίας του Αμορίου.

Τέλος, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Βλατάδων συνδέοντας τα δυο γεγονότα προέτρεψε τους πιστούς να μείνουν αφοσιωμένοι στην Ορθόδοξη Εκκλησία και να ζουν βιώνοντας τις αλήθειες της πίστεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων