26/05/2022 27/05/2022 Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος. Ο παρεπιδημών στην πόλη Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος xοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και...
Ενορίες : Άγιος Βησσαρίων Τρικάλων
26 Μαΐου, 2022 - 21:00
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2022 - 0:45

Ο Επίσκοπος Στρατονικείας στα Τρίκαλα για την Αγρυπνία του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Στρατονικείας στα Τρίκαλα για την Αγρυπνία του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος

Σε κλίμα κατανύξεως τελέστηκε στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων την Τρίτη 24 Μαΐου 2022, Ιερά Αγρυπνία με την ευκαιρία της Πανηγύρεως του Πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνος.

Ο παρεπιδημών στην πόλη Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Στρατονικείας κ. Στέφανος xοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και ομίλησε καταλλήλως προς ωφέλεια όλων και πνευματικό ανεφοδιασμό.

Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας ο Θεοφιλέστατος κ. Στέφανος τέλεσε Τρισάγιο επί του μνήματός του μακαριστού Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κυρού Αλεξίου.

Περισσότερες φωτογραφίες στο παρακάτω άλμπουμ:

Αγρυπνία από τον Επίσκοπο Στρατονικείας στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων 24.5.2022

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων