16/08/2023 16/08/2023 O Mεθεόρτιος Eσπερινός της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας του Δήμου Ερέτριας. Προ του πέρατος του Μεθεόρτιου Εσπερινού εψάλησαν και τα εγκώμια της Παναγίας με ιερουργό τον Σακελλάριο π. Δημήτριο Αργύρη εφημέριο του ιερού ναού με την συμμετοχή των ιεροψαλτών. Ακολούθησε πέριξ του ιερού ναού η...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας
16 Αυγούστου, 2023 - 12:31
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2023 - 12:17

Ο Επιτάφιος της Παναγίας στην Άνω Βάθεια

Διαδώστε:
Ο Επιτάφιος της Παναγίας στην Άνω Βάθεια

O Mεθεόρτιος Eσπερινός της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας του Δήμου Ερέτριας.

Προ του πέρατος του Μεθεόρτιου Εσπερινού εψάλησαν και τα εγκώμια της Παναγίας με ιερουργό τον Σακελλάριο π. Δημήτριο Αργύρη εφημέριο του ιερού ναού με την συμμετοχή των ιεροψαλτών.

Ακολούθησε πέριξ του ιερού ναού η λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας και του ιερού λειψάνου του συνεορτάζοντος Αγίου Τιμοθέου Επισκόπου Ευρίπου με την συμμετοχή των πιστών της ενορίας.

   

Φωτογραφίες : Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων