16/08/2022 16/08/2022 Ο μεθέορτος πανηγυρικός Εσπερινός και τα εγκώμια της Παναγίας εψάλησαν ενώπιον του Επιταφίου της χθες το απόγευμα (Δευτέρας, 15ης Αυγούστου) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας Αμαρυνθίων του Δήμου Ερέτριας από τον εφημέριο του ιερού ναού, Σακελλάριο π. Δημήτριο Αργύρη και τους ιεροψάλτες. Ακολούθησε η λιτάνευση του Επιταφίου και του ιερού λειψάνου του εορτάζοντος...
Ενορίες : Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας Αμαρυνθίων
16 Αυγούστου, 2022 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2022 - 10:05

Ο Επιτάφιος της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας

Διαδώστε:
Ο Επιτάφιος της Παναγίας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας
Ο μεθέορτος πανηγυρικός Εσπερινός και τα εγκώμια της Παναγίας εψάλησαν ενώπιον του Επιταφίου της χθες το απόγευμα (Δευτέρας, 15ης Αυγούστου) στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Άνω Βάθειας Αμαρυνθίων του Δήμου Ερέτριας από τον εφημέριο του ιερού ναού, Σακελλάριο π. Δημήτριο Αργύρη και τους ιεροψάλτες.
Ακολούθησε η λιτάνευση του Επιταφίου και του ιερού λειψάνου του εορτάζοντος Αγίου  Τιμουθέου, Επισκόπου Ευρίπου, πέριξ του ιερού ναού με τη συμμετοχή των πιστών της ενορίας, που προσήλθαν,  τιμώντας την λαμπρά εορτή.
Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων