06/11/2022 06/11/2022 Στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου θα πραγματοποιήσει ομιλία ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, σήμερα στις 20.00. Σημειώνεται ότι ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, ο οποίος και προσεκόμισε την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από το Άγιον Όρος, τέλεσε σήμερα την πρώτη Θεία Λειτουργία ενώπιον του μοναδικού θεομητορικού κειμηλίου από την επίγεια ζωή...
Ενορίες : Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου
06 Νοεμβρίου, 2022 - 13:02
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 13:07

Ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ θα ομιλήσει σήμερα στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου θα πραγματοποιήσει ομιλία ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, σήμερα στις 20.00.

Σημειώνεται ότι ο Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, ο οποίος και προσεκόμισε την Τιμία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου από το Άγιον Όρος, τέλεσε σήμερα την πρώτη Θεία Λειτουργία ενώπιον του μοναδικού θεομητορικού κειμηλίου από την επίγεια ζωή της Παναγίας μας, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς. 

Συλλειτούργησαν Βατοπαιδινοί πατέρες, οι κληρικοί του ναού καθώς και κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μητροπόλεως Πειραιώς. Έψαλλε ο Άρχων Πρωτοψάλτης κ. Γρηγόριος Νταραβάνογλου. Μεγάλη είναι ήταν καθ’ όλη της διάρκεια του ιερού μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας η προσέλευση του κόσμου ο οποίος με τάξη προσκυνούσε την Τιμία Ζώνη της Παναγίας.

Η Αγία Ζώνη, η οποία βρίσκεται από χθες στον Ιερό Ναό, θα παραμείνει έως και τις 13 Νοεμβρίου προς προσκύνηση του πιστού λαού ο οποίος αθρόα συρρέει προκειμένου να λάβει την χάρη Της.

 

Διαβάστε ακόμη:

Αγία Ζώνη – Γέροντας Εφραίμ: Το προσκύνημα να αποτελέσει σταθμό στη ζωή μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγιος Νικόλαος Πειραιά: Η πρώτη Θεία Λειτουργία ενώπιον της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων