08/09/2020 08/09/2020 Το βιβλίο «Ο κατάσκοπος Marco για τον Κοσμά τον Αιτωλό» ανακάλυψε πρόσφατα το ενοριακό βιβλιοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Καλλιθέας, που προτείνει στους αναγνώστες ένα ακόμα μικρό «διαμάντι», με την εξής ανάρτηση: Όχι, δεν πρόκειται για φαντασιοκόπο μυθιστόρημα, δεν πρόκειται για ιστορία κατασκοπείας προορισμένη να τραβήξει αναγνώστες και να δολοφονήσει την αλήθεια. Όχι. Εδώ...
Ενορίες : Άγιοι Πάντες Καλλιθέας
08 Σεπτεμβρίου, 2020 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2020 - 17:24

Ο κατάσκοπος Marco για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό

Διαδώστε:
Ο κατάσκοπος Marco για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό

Το βιβλίο «Ο κατάσκοπος Marco για τον Κοσμά τον Αιτωλό» ανακάλυψε πρόσφατα το ενοριακό βιβλιοπωλείο του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Καλλιθέας, που προτείνει στους αναγνώστες ένα ακόμα μικρό «διαμάντι», με την εξής ανάρτηση:

Όχι, δεν πρόκειται για φαντασιοκόπο μυθιστόρημα, δεν πρόκειται για ιστορία κατασκοπείας προορισμένη να τραβήξει αναγνώστες και να δολοφονήσει την αλήθεια. Όχι. Εδώ γράφει ένας αληθινός κατάσκοπος, εγώ, ο Marco, την ιστορία της ψυχής του. «Δούλεψα», μας εκμυστηρεύεται ο Marco, «πολλά χρόνια για λογαριασμό των Ενετών στην Κέρκυρα, την πατρίδα μου. Τα μάτια μου είδαν πολλά, τ’ αυτιά μου άκουσαν περισσότερα. Έμαθα πόσο μικροί είναι, σχεδόν πάντοτε, οι “μεγάλοι”. Πόσο μεγάλοι γίνονται, συχνά, οι “μικροί”. Στους τελευταίους πιο μεγάλος, απ’ όσο ξέρω, ο Κοσμάς ο Αιτωλός».

Πηγή:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων