18/06/2020 18/06/2020 Ολοκληρώθηκε το εξειδικευμένο Σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Διακυβέρνηση» που διοργάνωσε το πρόγραμμα «Ενορία εν δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιώς, με βασική εισηγήτρια την κα Αθηνά Τοκατλίδου (Ph. D. in Artificial Intelligence), και με την συμβολή των κ. κ. Ισίδωρου Παχουνδάκη και Ευστρατίου Σπύρου ( Maritime Action St....
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
18 Ιουνίου, 2020 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2020 - 21:19

Ο Καθηγητής Μιχάλης Μπλέτσας (ΜΙΤ) για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Διαδώστε:
Ο Καθηγητής Μιχάλης Μπλέτσας (ΜΙΤ) για την Τεχνητή Νοημοσύνη

Ολοκληρώθηκε το εξειδικευμένο Σεμινάριο «Τεχνητή Νοημοσύνη και Διακυβέρνηση» που διοργάνωσε το πρόγραμμα «Ενορία εν δράσει» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιώς, με βασική εισηγήτρια την κα Αθηνά Τοκατλίδου (Ph. D. in Artificial Intelligence), και με την συμβολή των κ. κ. Ισίδωρου Παχουνδάκη και Ευστρατίου Σπύρου ( Maritime Action St. Thomas Polytechnic – OMSGSA).

Στην τελευταία συνάντηση οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία μιας διαδικτυακής παρουσίασης για τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της Τεχνητής Νοημοσύνης από τον Καθηγητή Μιχάλη Μπλέτσα, διευθυντή του εργαστηρίου Πληροφορικής και Πολυμέσων (Media Lab) του ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology – Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης) της Βοστώνης.

Αναδείχθηκε η ανάγκη ενημέρωσης και σωστής πληροφόρησης σχετικά με αυτό το σπουδαίο τεχνολογικό εργαλείο, και οι πολύπλευρες δυνατότητές του.

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση με ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης για το σύγχρονο γίγνεσθαι και τις προοπτικές σε ένα από τα κορυφαία κέντρα έρευνας και εφαρμογών παγκοσμίως, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT).
Η συνομιλία μαζί του μετά από 2 ώρες έκλεισε με τις θερμές ευχαριστίες

του ακροατηρίου και της διοργάνωσης στον καθηγητή, για τον χρόνο του,την εξαιρετική επικοινωνία, και την γενναιόδωρα πλούσια και πυκνή κατάθεση γνώσεων.

Στο τέλος της συναντήσεως δόθηκαν οι Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους 18 συμμετέχοντες στο Σεμινάριο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων