14/05/2022 14/05/2022 Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Διδυμότειχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr   Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης και πλειάδα ιερέων και διακόνων. Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο ακρίτας Μητροπολίτης τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της...
Ενορίες : Άγιος Σπυρίδωνας Τριανδρίας
14 Μαΐου, 2022 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2022 - 15:03

Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου ιερούργησε στον Άγιο Σπυρίδωνα Τριανδρίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου ιερούργησε στον Άγιο Σπυρίδωνα Τριανδρίας

Στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Τριανδρίας ιερούργησε σήμερα το πρωί ο Μητροπολίτης Διδυμότειχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός.

  • Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης/ope.gr

 

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης αρχιμ. Φώτιος Ζαρζαβατσάκης και πλειάδα ιερέων και διακόνων.

Μετά το πέρας της Θείας Ευχαριστίας ο ακρίτας Μητροπολίτης τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο της μητέρας του π. Ιγνατίου Ιωαννίδη, Προϊσταμένου του ναού. Στο μνημόσυνο παρέστη και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Θεοδώρας αρχιμ. Βαρνάβας Γιάγκου.

 

Η προσφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Διδυμότειχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού:

 

Η αντιφώνηση του π. Ιγνατίου Ιωαννίδη:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων