22/03/2023 22/03/2023 Με αγάπη και φιλάνθρωπα συναισθήματα πλημμύρισε το Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο της Ενορίας Αγίας Μαρίνας, στην Αγία Μαρίνα Χανίων, στο τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Μητρόπολης, Πρωτ. του Οικουμενικού...
Ενορίες : Αγίας Μαρίνας Χανίων
22 Μαρτίου, 2023 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 10:34

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης στο Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο Αγίας Μαρίνας Χανίων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας στο φιλανθρωπικό τσάι αγάπης στο Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο Αγίας Μαρίνας Χανίων

Με αγάπη και φιλάνθρωπα συναισθήματα πλημμύρισε το Χαζίρειο Πολιτιστικό κέντρο της Ενορίας Αγίας Μαρίνας, στην Αγία Μαρίνα Χανίων, στο τσάι αγάπης και φιλανθρωπίας που πραγματοποιήθηκε υπέρ του φιλανθρωπικού έργου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με συγκινητική αγάπη στο κάλεσμα του εφημερίου της περιοχής και Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου Μητρόπολης, Πρωτ. του Οικουμενικού Θρόνου Γεωργίου Περάκη.

Την εκδήλωση το τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος μίλησε προς το πολυπληθές κοινό φιλανθρώπων με λόγια πνευματικά για το αγαθό της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Το παρών έδωσαν ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ΣΤ Αρχιερατικής Περιφέρειας Πρωτ. Γεώργιος Πετράκης, Κληρικοί, εκπρόσωποι των αρχών του τόπου, του τοπικού συμβουλίου καθώς και φορέων και πλήθος κόσμου που με την αγάπη και την προσφορά του συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις της Μητρόπολης.

 

 

Παρακολουθήστε το βίντεο ΕΔΩ

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Βίντεο και το φωτογραφικό υλικό: Αντώνιος Καλατζάκης και Στυλιανή Περάκη

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων