23/10/2019 23/10/2019 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, συνεχίζονται για έβδομη ημέρα, οι εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Ενορίας με αφορμή τον εορτασμό του προστάτου Αγίου Δημητρίου. Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει σήμερα, στις 6.00 μ.μ., στην Ακολουθία του Εσπερινού, θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Πειραιώς
23 Οκτωβρίου, 2019 - 10:23

Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Σύρου στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο, συνεχίζονται για έβδομη ημέρα, οι εορταστικές εκδηλώσεις ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2019, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς, στο πλαίσιο των φετινών εορτασμών της Ενορίας με αφορμή τον εορτασμό του προστάτου Αγίου Δημητρίου.

Ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει σήμερα, στις 6.00 μ.μ., στην Ακολουθία του Εσπερινού, θα τελέσει το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου και θα κηρύξει τον θείο λόγο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου με την άδειά του, επέτρεψε την μεταφορά της θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της Παναχράντου και της Τιμίας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονα στον Πειραιά και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιά.

Η Ιερά Εικόνα και η Τιμία κάρα του Αγίου Παντελεήμονα θα παραμείνουν στον Ναό μέχρι την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Καθημερινά στον ναό τελούνται το πρωί η Θεία Λειτουργία, το μεσημέρι στις 12 η Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο, στις 6 το απόγευμα η ακολουθία του Εσπερινού, στις 7 το απόγευμα πνευματική ομιλία από προσκεκλημένους πατέρες και στις 9 το βράδυ Ιερά Αγρυπνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων