16/06/2021 16/06/2021 Την προσεχή Κυριακή (20/6/2021), η ενορία της Φανερωμένης Χολαργού θα φιλοξενήσει εκτάκτως τον Αρχιμανδρίτη π. Παρθένιο από την Ι.Μ. Εισοδίων της Θεοτόκου του μαρτυρικού Λιβάνου, αν και οι Κυριακάτικες συναντήσεις για τη φετινή εκκλησιαστική χρονιά σταμάτησαν στις 6 Ιουνίου. Στην ανακοίνωση της ενορίας αναφέρεται ότι ο π. Παρθένιος, καθ’ οδόν προς το Άγιον Όρος, θα κάνει...
Ενορίες : Φανερωμένης Χολαργού
16 Ιουνίου, 2021 - 18:25
Τελευταία ενημέρωση: 16/06/2021 - 17:54

O π. Παρθένιος από τον Λίβανο στον Χολαργό

Διαδώστε:
O π. Παρθένιος από τον Λίβανο στον Χολαργό

Την προσεχή Κυριακή (20/6/2021), η ενορία της Φανερωμένης Χολαργού θα φιλοξενήσει εκτάκτως τον Αρχιμανδρίτη π. Παρθένιο από την Ι.Μ. Εισοδίων της Θεοτόκου του μαρτυρικού Λιβάνου, αν και οι Κυριακάτικες συναντήσεις για τη φετινή εκκλησιαστική χρονιά σταμάτησαν στις 6 Ιουνίου.

Στην ανακοίνωση της ενορίας αναφέρεται ότι ο π. Παρθένιος, καθ’ οδόν προς το Άγιον Όρος, θα κάνει μια στάση 1,5 μέρας στην Αθήνα και, με την ευκαιρία αυτή, προγραμματίστηκε να συλλειτουργήσει με τους ιερείς του ναού στη Θεία Λειτουργία της Δευτέρας (Αγίου Πνεύματος) και να συμμετάσχει στον καθιερωμένο πανηγυρικό εσπερινό της ίδιας ημέρας, σε ανάμνηση του θαύματος της Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδος.

«Θεωρήσαμε λοιπόν ότι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να τον έχουμε και “ζωντανά” στο e-Αρχονταρίκι μας, να πάρουμε την ευχή του, ν’ ακούσουμε τις σκέψεις του με αφορμή την εορταζόμενη ημέρα της Πεντηκοστής και να μας μεταφέρει λίγη από τη φλόγα της Ορθοδοξίας που αδιάκοπα καίει από την εποχή των Αγίων Αποστόλων μέχρι τις μέρες μας στα μέρη του Λιβάνου.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή της Πεντηκοστής (20/6/2021), ώρα 20:30, θα έχουμε ένα έκτακτο e-Αρχονταρίκι, με θέμα:

“Πορευθέντες μαθητεύσατε πάντα τα Έθνη” – Η εξάπλωση του Αγίου Πνεύματος στον κόσμο

Όπως κάθε Κυριακή, θα λάβετε τον σύνδεσμο στο email σας 1-2 ώρες πριν την συνάντηση.

Για τυχόν επίλυση αποριών ή βοήθεια για τεχνικά προβλήματα σχετικά με τη σύνδεσή σας, μπορείτε να στέλνετε email στο: [email protected] με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας καλέσουμε.

Είμαστε βέβαιοι ότι, παρά την 3ήμερη αργία (που ίσως να οδηγήσει τα βήματά σας μακριά από την πόλη), η συμμετοχή σας θα είναι και πάλι σημαντική και ένθερμη», καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων