17/05/2023 17/05/2023 Το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 στις 19:00, έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή πιστού αντιγράφου του Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου με τεμάχιο Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους τον οποίο θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Εφραίμ. Οι εορτασμοί «Κωνσταντίνεια 2023» θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς από 6-28 Μαΐου με την ευκαιρία...
Ενορίες : Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιά
17 Μαΐου, 2023 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 12:02

Ο Πειραιάς θα υποδεχθεί αντίγραφο του Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου

Διαδώστε:
Ο Πειραιάς θα υποδεχθεί αντίγραφο του Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 στις 19:00, έμπροσθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή πιστού αντιγράφου του Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου με τεμάχιο Τιμίου Ξύλου από την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους τον οποίο θα κομίσει ο Καθηγούμενος της Μονής Γέροντας Εφραίμ.

Οι εορτασμοί «Κωνσταντίνεια 2023» θα πραγματοποιηθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς από 6-28 Μαΐου με την ευκαιρία της μνήμης των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κατά τους εορτασμούς αυτούς μάλιστα, θα φιλοξενηθεί στο Ναό η Τιμία Κάρα της Αγίας Μαρίνης από την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος η οποία θα τεθεί σε προσκύνηση από 12-26 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μαρίνας στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς

(Φωτογραφία αρχείου: Ραφαήλ Γεωργιάδης / ope.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων