20/07/2023 20/07/2023 Με Ιερά Αγρυπνία τίμησαν στην Ασίνη την “πυρφόρον ανάβασην” του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023. Ο Εφημέριος της Ασίνης π. Στυλιανός Λέκκας, ο οποίος τέλεσε την Ιερά Αγρυπνία, ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασίνης και τα μέλη του για την μεγάλη προσφορά του σε ό,τι αφορά τον καλλωπισμό...
Ενορίες : Προφήτης Ηλίας στην Ασίνη
20 Ιουλίου, 2023 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2023 - 12:15

Ο Προφήτης Ηλίας στην Ασίνη Αργολίδος

Διαδώστε:
Ο Προφήτης Ηλίας στην Ασίνη Αργολίδος

Με Ιερά Αγρυπνία τίμησαν στην Ασίνη την “πυρφόρον ανάβασην” του Αγίου ενδόξου Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου το βράδυ της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023.

Ο Εφημέριος της Ασίνης π. Στυλιανός Λέκκας, ο οποίος τέλεσε την Ιερά Αγρυπνία, ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασίνης και τα μέλη του για την μεγάλη προσφορά του σε ό,τι αφορά τον καλλωπισμό του εξωκλησιού του Προφήτου Ηλιού. Ακόμη ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη βοήθεια που προσέφερε στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για να τελεστεί η Ιερά Αγρυπνία, καθώς επίσης για την μεταφορά και την προσφορά του σε παγωμένα νερά και αναψυκτικά.

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων