04/12/2021 04/12/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, τέλεσε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Άνω Πατησίων – Αθηνών, τον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας της μεγαλομάρτυρος. Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μαλέτιος Στάθης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τον Άγιο Θηβών & Λεβαδείας για την παρουσία του...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Άνω Πατησίων- Αθηνών
04 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2021 - 22:01

Ο Θηβών και Λεβαδείας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Άνω Πατησίων – Αθηνών

Διαδώστε:
Ο Θηβών και Λεβαδείας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Άνω Πατησίων – Αθηνών

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, τέλεσε την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίας Βαρβάρας Άνω Πατησίων – Αθηνών, τον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη μνήμη της Αγίας Βαρβάρας της μεγαλομάρτυρος.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μαλέτιος Στάθης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ευχαρίστησε τον Άγιο Θηβών & Λεβαδείας για την παρουσία του στην Εορτή της Αγίας Βαρβάρας.
Υποδειγματική ήταν από τους πιστούς Χριστιανούς, η τήρηση των θεσπισμένων από την πολιτεία υγειονομικών μέτρων, και των αποφάσεων της Ιεράς Συνόδου, για την αποτροπή εξαπλώσεως της πανδημικής νόσου του κορονοϊού ( Covid -19 ).

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων