04/04/2023 04/04/2023 Απόσπασμα από το έργο “Ο Υιός του Ανθρώπου” του συγγραφέα, ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Χατζηγεωργίου, θα παρουσιαστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 8 μ.μ. Το έργο τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και αποτελεί μία δραματοποιημένη διήγηση της εβδομάδος των Παθών, βασισμένη αποκλειστικά στις διηγήσεις...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
04 Απριλίου, 2023 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 14:01

«Ο Υιός του Ανθρώπου» στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Διαδώστε:
«Ο Υιός του Ανθρώπου» στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Απόσπασμα από το έργο “Ο Υιός του Ανθρώπου” του συγγραφέα, ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Χατζηγεωργίου, θα παρουσιαστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, την Πέμπτη 6 Απριλίου, στις 8 μ.μ.

Το έργο τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και αποτελεί μία δραματοποιημένη διήγηση της εβδομάδος των Παθών, βασισμένη αποκλειστικά στις διηγήσεις των τεσσάρων Ευαγγελίων.

Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Γιάννης Γιούλης, Γιώργος Μερτζάνης, Γιώργος Μηλόπουλος, Αγγελική Τσαπάρα, σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, ενώ θα προλογίσει ο θεολόγος, μουσικολόγος και συγγραφέας Ηλίας Λιαμής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του κύκλου παρουσιάσεων «Μια Πέμπτη, μια Σαρακοστή» του προγράμματος εκδηλώσεων «Ευαγγελίστρια 2023» που διοργανώνει για 25η χρονιά η Ενορία και θα μεταδοθεί από το κανάλι του «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» στο YouTube.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων