13/04/2023 13/04/2023 Την Μεγάλη Τετάρτη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής με την Νέα Δημοκρατία παρέστη στην ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου και συμπροσευχήθηκε με τους ευλαβείς χριστιανούς της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης. Μετά το πέρας του Ιερού Ευχελαίου ενημερώθηκε για τις δράσεις της ενορίας και το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο...
Ενορίες : Αγίας Βαρβάρας Δάφνης
13 Απριλίου, 2023 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 11:11

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε για το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας Αγίας Βαρβάρας Δάφνης

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε για το φιλανθρωπικό έργο της ενορίας Αγίας Βαρβάρας Δάφνης

Την Μεγάλη Τετάρτη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα Αττικής με την Νέα Δημοκρατία παρέστη στην ακολουθία του Ιερού Ευχελαίου και συμπροσευχήθηκε με τους ευλαβείς χριστιανούς της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας Δάφνης.

Μετά το πέρας του Ιερού Ευχελαίου ενημερώθηκε για τις δράσεις της ενορίας και το μεγάλο φιλανθρωπικό έργο που επιτελείται από τον προιστάμενο του Ιερού Ναού πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Μάξιμο Μητράρα.

Συνάντησε και συζήτησε με πολλούς ενορίτες για τα φλέγοντα θέματα της ασφάλειας και της αστυνόμευσης. Δήλωσε εμφατικά: “Ευχόμαστε σε όλους να έχουμε υγεία και στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στο κρεβάτι του πόνου γρήγορα να αναρρώσουν και να χαρούν την αγκαλιά των αγαπημένων του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων