09/04/2023 09/04/2023 Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συνεόρτασε και συμπροσευχήθηκε με τους ευλαβείς χριστιανούς της ενορίας των Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ενημερώθηκε για τις δράσεις της ενορίας και ξεναγήθηκε στο έργο αποπεράτωσης του πνευματικού κέντρου που θα καλύψει τις ανάγκες των κατηχητικών...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης
09 Απριλίου, 2023 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2023 - 19:08

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, συνεόρτασε και συμπροσευχήθηκε με τους ευλαβείς χριστιανούς της ενορίας των Αγίων Αναργύρων Νέας Σμύρνης την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2023.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ενημερώθηκε για τις δράσεις της ενορίας και ξεναγήθηκε στο έργο αποπεράτωσης του πνευματικού κέντρου που θα καλύψει τις ανάγκες των κατηχητικών της ενορίας.

Συνάντησε και συζήτησε με πολλούς ενορίτες για τα φλέγοντα θέματα της ασφάλειας και της αστυνόμευσης.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος δήλωσε:

«Είμαι εντυπωσιασμένος από το έργο που επιτελείται στην ενορία των Αγίων Αναργύρων και στηρίζω τις προσπάθειες του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου να καταστήσουμε την ενορία των Αγίων Αναργύρων ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας. Η συμμετοχή των πολιτών αποδεικνύει την ενότητα και την αγάπη προς την Εκκλησία. Η αγάπη αυτή και η πίστη στην Ορθοδοξία με ενδυναμώνει στον καθημερινό μου αγώνα προσφοράς και υπηρεσίας προς την πατρίδα. Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση!»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων