29/05/2022 30/05/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, κατόπιν κανονικής αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου λειτούργησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χαλανδρίου το πρωΐ της Κυριακής 29 Μαΐου 2022. Εκκλησιάσθηκαν Αρτινοί, οι οποίοι μένουν στην Αθήνα, ενω έδωσε το παρόν και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος...
Ενορίες : Άγιος Γεώργιος Χαλανδρίου
29 Μαΐου, 2022 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 1:00

Οι Αρτινοί της Αθήνας τίμησαν τους Αγίους της Ι.M. Άρτης στο Χαλάνδρι

Διαδώστε:
Οι Αρτινοί της Αθήνας τίμησαν τους Αγίους της Ι.M. Άρτης στο Χαλάνδρι

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, κατόπιν κανονικής αδείας και ευλογίας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου λειτούργησε στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χαλανδρίου το πρωΐ της Κυριακής 29 Μαΐου 2022.

Εκκλησιάσθηκαν Αρτινοί, οι οποίοι μένουν στην Αθήνα, ενω έδωσε το παρόν και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Στύλιος και εορτάσθηκαν οι Άγιοι της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης.

Ακολούθησε κέρασμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων