26/10/2022 28/10/2022 Η μνήμη του Αγίου Δημητρίου εορτάζεται πανηγυρικά στην ενορία του Αγίου Νείλου Πειραιώς, καθώς ο Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος τιμάται ως προστάτης των κατηχητικών. Με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου τα στελέχη νεότητας της Ενορίας ετοίμασαν αφιέρωμα  στον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, το οποίο προέρχεται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες”, των...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Νείλου Πειραιώς
26 Οκτωβρίου, 2022 - 20:50
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 0:33

Οι νέοι του Αγίου Νείλου Πειραιώς ετοίμασαν αφιέρωμα στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Οι νέοι του Αγίου Νείλου Πειραιώς ετοίμασαν αφιέρωμα στον Άγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

Η μνήμη του Αγίου Δημητρίου εορτάζεται πανηγυρικά στην ενορία του Αγίου Νείλου Πειραιώς, καθώς ο Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος τιμάται ως προστάτης των κατηχητικών.


Με την ευκαιρία του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου τα στελέχη νεότητας της Ενορίας ετοίμασαν αφιέρωμα  στον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου στην Θεσσαλονίκη, το οποίο προέρχεται από την εκπομπή “Ορθοδοξία και Βιωματικές Εμπειρίες”, των στελεχών, αποφοίτων και φίλων του Ενοριακού Νεανικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίου Νείλου Πειραιώς. Η εκπομπή αυτή που ακούτε, μεταδόθηκε από τoν ραδιοφωνικό σταθμό “Πειραϊκή Εκκλησία 91,2fm”.

Επίσης στο πλαίσιο του διαδικτυακού αφιερώματός στον Άγιο Δημήτριο παρουσιάζεται το κήρυγμα του Πρωτοπρεσβύτερου π. Ιορδάνη Κορωναίου, εφημέριου του Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου Πειραιώς με τίτλο: ” Ο φλογερός κατηχητής Άγιος Δημήτριος και ο ζηλωτής μαθητής Άγιος Νέστορας .

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων