10/11/2023 10/11/2023 Ένα ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα παρουσιάστηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς. Η μικτή χορωδία του “ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ” με σολίστ τους Όλγα Καμηλάρη, Παναγιώτη Παπαμιχαήλ και Σάββα Ιωσηφίδη, ερμήνευσαν μια ανθολογία από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά ελληνικά τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιήματα σημαντικών ποιητών,...
Ενορίες : Ευαγγελιστρίας Πειραιώς
10 Νοεμβρίου, 2023 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 19:29

«Οι Ποιητές που τραγουδούν»: Μουσική βραδιά με τη μικτή χορωδία του “ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ” 

Διαδώστε:
«Οι Ποιητές που τραγουδούν»: Μουσική βραδιά με τη μικτή χορωδία του “ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ” 

Ένα ιδιαίτερο μουσικό αφιέρωμα παρουσιάστηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Η μικτή χορωδία του “ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ” με σολίστ τους Όλγα Καμηλάρη, Παναγιώτη Παπαμιχαήλ και Σάββα Ιωσηφίδη, ερμήνευσαν μια ανθολογία από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά ελληνικά τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιήματα σημαντικών ποιητών, όπως των Οδυσσέα Ελύτη, Γιώργου Σεφέρη κ.α., που γνωρίσαμε μέσα από τα τραγούδια αυτά και απέκτησαν άλλο νόημα στις καρδιές μας, χαράζοντας νέα μονοπάτια στις ζωές μας.

Συμμετείχαν στο μπουζούκι o Θωμάς Σαράγκας, στο πιάνο η Σταυρούλα Καμακάρη, στο μαντολίνο η Κυριακή Καμακάρη, στην κιθάρα η Σεβαστή Κούκη, και στα κρουστά ο Βασίλης Σάβλας και η Ελένη Γρίβα.

Τη μικτή χορωδία του “ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ” διηύθυνε η Όλγα Καμηλάρη.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων