29/10/2021 29/10/2021 Με κατάνυξη τελέστηκε Ιερά Ολονύκτιος Αγρυπνία προς τιμήν της Εορτής της Φωτοφόρου Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Πειραιά. Η Ιερά Ολονύκτιος Αγρυπνία, που τελείται για περισσότερα από 19 χρόνια στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής σύμφωνα με το Αγιορείτικο τυπικό, ξεκίνησε στις 20:00 της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου και περατώθηκε τις...
Ενορίες : Υπαπαντής του Κυρίου Πειραιά
29 Οκτωβρίου, 2021 - 9:41
Τελευταία ενημέρωση: 29/10/2021 - 9:46

Ολονύκτια Αγρυπνία για την Αγία Σκέπη στην Υπαπαντή Πειραιώς

Διαδώστε:
Ολονύκτια Αγρυπνία για την Αγία Σκέπη στην Υπαπαντή Πειραιώς

Με κατάνυξη τελέστηκε Ιερά Ολονύκτιος Αγρυπνία προς τιμήν της Εορτής της Φωτοφόρου Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου Πειραιά.

Η Ιερά Ολονύκτιος Αγρυπνία, που τελείται για περισσότερα από 19 χρόνια στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής σύμφωνα με το Αγιορείτικο τυπικό, ξεκίνησε στις 20:00 της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου και περατώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου.

Στην Ιερά Αγρυπνία στο δεξιό αναλόγιο έψαλλε Βυζαντινός χορός, υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ρέντη κ. Ιωάννη Τζιώβα, ενώ στο αριστερό αναλόγιο πολυμελής Βυζαντινή χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Αμφιάλης κ. Γεωργίου Ρισάνου.

“Η Υπέρμαχος Στρατηγός του Γένους μας να σκεπάζει και να φυλάττει άπαντας!!!”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων