17/03/2019 17/03/2019    Για τους μάρτυρες του Ιεχωβά και τι πρέπει να προσέχουν οι Ορθόδοξοι θα μιλήσει σήμερα στο Ίλιον ένας στενός συνεργάτης του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ναού: Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17 Μαρτίου 2019, στις 7 το απόγευμα, αμέσως μετά τον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό, θα πραγματοποιηθεί ομιλία...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίας Βαρβάρας Ιλίου
17 Μαρτίου, 2019 - 18:39

Ομιλία κ. Μηνά Αναστασάκη για τους μάρτυρες του Ιεχωβά

Διαδώστε:
Ομιλία κ. Μηνά Αναστασάκη για τους μάρτυρες του Ιεχωβά
   Για τους μάρτυρες του Ιεχωβά και τι πρέπει να προσέχουν οι Ορθόδοξοι θα μιλήσει σήμερα στο Ίλιον ένας στενός συνεργάτης του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ναού: Την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 17 Μαρτίου 2019, στις 7 το απόγευμα, αμέσως μετά τον Β’ Κατανυκτικό Εσπερινό, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του κου Μηνά Αναστασάκη, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ιλίου. Ο κος Αναστασάκης, επί χρόνια συνεργάτης του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, θα αναπτύξει θέματα που αφορούν τους μάρτυρες του Ιεχωβά, τις δοξασίες τους, τον τρόπο συνομιλίας μεταξύ τους κ.ά. Θα ακολουθήσει ελεύθερος διάλογος. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία, την ημέρα της Ορθοδοξίας, να συνδυαστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός με την αντιαιρετική αυτή ομιλία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων