14/09/2022 14/09/2022 Ομιλία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνα πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα ο πρώην Πατριαρχικός Έξαρχος της Ιεράς Νήσου Πάτμου Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Αντίπας Νικηταράς. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ, τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας Της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, με θέμα : « Η...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνα
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:13
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 9:16

Ομιλία του Αρχιμ. π. Αντίπα Νικηταρά στον Άγιο Δημήτριο Βύρωνος

Διαδώστε:
Ομιλία του Αρχιμ. π. Αντίπα Νικηταρά στον Άγιο Δημήτριο Βύρωνος

Ομιλία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνα πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα ο πρώην Πατριαρχικός Έξαρχος της Ιεράς Νήσου Πάτμου Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Αντίπας Νικηταράς.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Κ’ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ, τα οποία φέτος είναι αφιερωμένα στο πρόσωπο της Παναγίας Παρηγορητρίας Της Δακρυρροούσης και Μυροβλυζούσης, με θέμα : « Η Παναγία κατά τον Άγιο Γερμανό Κωνσταντινουπόλεως».

“Μέσα από αυτή την ομιλία γνωρίσαμε το πρόσωπο του Αγίου Γερμανού αλλά και την άγραφη παράδοση που μας διέσωσε μέσα από τα έργα του ο Άγιος σχετικά με την Υπεραγία Θεοτόκο, με κορωνίδα τη θεοτοκία της Παναγίας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Ιερού Ναού.

Στο τέλος της ομιλίας ο Προϊσταμενος του Ιερού Ναού, Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, ευχαρίστησε τον π. Αντίπα και του προσέφερε ως ευλογία, ένα αντίγραφο της Παναγίας της Παρηγορητρίας ενώ ο Ομιλητής του αντιπροσέφερε το βιβλίο του με τίτλο «Το βιβλίο της Αποκαλύψεως».

Ακούστε ολόκληρη την ομιλία ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων