07/01/2024 08/01/2024 Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου στην Ενορία του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό Αργολίδας ανήμερα των Θεοφανείων, ο Μητροπολίτης Αχαίας κ. Αθανάσιος μίλησε με θέμα: «Από το σκοτάδι στο Φώς». Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης το πρωί των θεοφανείων λειτούργησε στον Ιερό ναό στο Λυγουριό Επιδαύρου. Την ομιλία προλόγισε ο εφημέριος του Αγίου Βασιλείου π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος...
Ενορίες : Αγίου Βασιλείου Λυγουριού Αργολίδας
07 Ιανουαρίου, 2024 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2024 - 8:30

Ομιλία του Μητροπολίτη Αχαΐας Αθανασίου στην Αργολίδα

Διαδώστε:
Ομιλία του Μητροπολίτη Αχαΐας Αθανασίου στην Αργολίδα

Στην κατάμεστη αίθουσα του πνευματικού κέντρου στην Ενορία του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό Αργολίδας ανήμερα των Θεοφανείων, ο Μητροπολίτης Αχαίας κ. Αθανάσιος μίλησε με θέμα: «Από το σκοτάδι στο Φώς». Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης το πρωί των θεοφανείων λειτούργησε στον Ιερό ναό στο Λυγουριό Επιδαύρου.

Την ομιλία προλόγισε ο εφημέριος του Αγίου Βασιλείου π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για την τιμή που έκανε να παραβρεθεί στο Λυγουριό για τις Ιερές ακολουθίες και την ομιλία του.

 

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων