08/11/2020 08/11/2020 “Η μνήμη της εορτής του Αγίου Νεκταρίου φέρνει στη μνήμη μας τα γεγονότα του Μαρτίου στην παραμεθόριο. Τα παλικάρια μας, κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, σταμάτησαν τους παράνομους εισβολείς στον Έβρο, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Η χαρά και η συγκίνηση τόσο των στρατιωτικών όσο και των αστυνομικών απερίγραπτη, όταν η δεξιά χείρα του Αγίου Νεκταρίου...
Ενορίες : Αγίων Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος
08 Νοεμβρίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2020 - 20:09

Όταν ο Άγιος Νεκτάριος ευλογούσε τον Έβρο

Διαδώστε:
Όταν ο Άγιος Νεκτάριος ευλογούσε τον Έβρο

“Η μνήμη της εορτής του Αγίου Νεκταρίου φέρνει στη μνήμη μας τα γεγονότα του Μαρτίου στην παραμεθόριο. Τα παλικάρια μας, κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, σταμάτησαν τους παράνομους εισβολείς στον Έβρο, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη. Η χαρά και η συγκίνηση τόσο των στρατιωτικών όσο και των αστυνομικών απερίγραπτη, όταν η δεξιά χείρα του Αγίου Νεκταρίου μεταφέρθηκε εκεί στον τόπο των γεγονότων για να την προσκυνήσουν και να πάρουν ευλογία και δύναμη”.

Τα παράπανω αναφέρει ο Ιερός Μητροπολιτικός Αγίων Θεοδώρων Ν. Ορεστιάδος σε επίκαιρη ανάρτησή του προς τιμήν της εορτίου μνήμης του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων