26/03/2024 26/03/2024 Η πρώτη εσπερινή σύναξη – ομιλία πραγματοποιήθηκε χθες 25 Μαρτίου 2024 στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος όπου στα πλαίσια των πνευματικών συνάξεων της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής , ομίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς, Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου Φιλοπάππου με θέμα «Η εν Χριστώ ελευθερία». Αμέσως μετά το πέρας του Εσπερινού...
Ενορίες : Αγίου Δημητρίου Βύρωνα
26 Μαρτίου, 2024 - 9:34
Τελευταία ενημέρωση: 26/03/2024 - 9:39

π. Γεώργιος Σχοινάς: «Η εν Χριστώ ελευθερία»

Διαδώστε:
π. Γεώργιος Σχοινάς: «Η εν Χριστώ ελευθερία»

Η πρώτη εσπερινή σύναξη – ομιλία πραγματοποιήθηκε χθες 25 Μαρτίου 2024 στον Άγιο Δημήτριο Νέας Ελβετίας Βύρωνος όπου στα πλαίσια των πνευματικών συνάξεων της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής , ομίλησε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σχοινάς, Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου Φιλοπάππου με θέμα «Η εν Χριστώ ελευθερία».

Αμέσως μετά το πέρας του Εσπερινού και της Ιεράς Παρακλήσεως στην Παναγία την Παρηγορήτρια, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Αρχιμ. π. Χριστόδουλος Κοτσίφης, παρουσίασε τον ομιλητή στους πιστούς που προσήλθαν με σκοπό να ωφεληθούν πνευματικά και τον ευχαρίστησε για την αποδοχή της προσκλήσεως.

Μπορείτε να ακούσετε την ομιλία εδώ:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων