27/02/2019 27/02/2019 Στην ενορία του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων (σ.σ. στη δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) θα λάβει χώρα την Παρασκευή 01.03.2019 και ώρα 19:00 ο νεοσύστατος κι ελπιδοφόρος κύκλος ομιλιών / συζητήσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση εκ του εν λόγω ιερού ναού:...
Ενορίες : Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:44

Παιδιά on-line, γονείς σε απόγνωση

Διαδώστε:
Παιδιά on-line, γονείς σε απόγνωση

Στην ενορία του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων (σ.σ. στη δράση ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ) θα λάβει χώρα την Παρασκευή 01.03.2019 και ώρα 19:00 ο νεοσύστατος κι ελπιδοφόρος κύκλος ομιλιών / συζητήσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση εκ του εν λόγω ιερού ναού: “Η προσπάθεια συμπολιτών μας να εφοδιαστούν με γνώση και να χαρούν την ομορφιά της κοινότητας μας αγγίζει και μας αφορά. Είναι μια αξιέπαινη κίνηση του συλλόγου του 4ου Δημοτικού, που βοηθά όλους εμάς να μοιραστούμε εμπειρίες, να συνεργαστούμε, να επικοινωνήσουμε να θωρακίσουμε πολυεπίπεδα τις οικογένειές μας. Θεμελιώνουμε, όλοι μαζί, την αυριανή μας πατρίδα. Είναι αδύνατο να το καταφέρουμε ως άτομα. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε αν προβληματιστούμε ως μικροκοινωνία γονιών, δασκάλων, παιδιών, ενοριτών και καταφέρουμε να προσανατολιστούμε σε αγαθές επιλογές. Η συζήτηση / παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον υπόγειο πολυχώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων. Θα μας απασχολήσει το θέμα «Παιδιά online, γονείς σε απόγνωση». Ο π. Γεώργιος Βασιλείου, Μηχανικός Η/Υ, M.Sc. Πληροφορικής, Θεολόγος θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ψηφιακή συμπεριφορά των παιδιών μας και να διαμορφώσουμε το «οικογενειακό μοντέλο νέων τεχνολογιών» με σύνεση και μεθοδικότητα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων