07/06/2019 07/06/2019 Ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αλίμου στους Τράχωνες. Την ομιλία πραγματοποίησε ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού π.Διονύσιος Κατσούλης. Θέμα της ομιλίας ήταν: “Παλαιά Διαθήκη και Ελληνισμός” Στην ομιλία ο π.Διονύσιος ανέπτυξε αποσπασματικά γεγονότα μέσα από την Παλαιά Διαθήκη στα οποία διαφαίνεται η έλευση του Ελληνισμού στον χώρο της Μεσογαίου αλλά και την σημασία...
Ενορίες : Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Αλίμου
07 Ιουνίου, 2019 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2019 - 11:57

“Παλαιά Διαθήκη και Ελληνισμός”

Διαδώστε:
“Παλαιά Διαθήκη και Ελληνισμός”

Ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αλίμου στους Τράχωνες. Την ομιλία πραγματοποίησε ο Προιστάμενος του Ιερού Ναού π.Διονύσιος Κατσούλης. Θέμα της ομιλίας ήταν: “Παλαιά Διαθήκη και Ελληνισμός”
Στην ομιλία ο π.Διονύσιος ανέπτυξε αποσπασματικά γεγονότα μέσα από την Παλαιά Διαθήκη στα οποία διαφαίνεται η έλευση του Ελληνισμού στον χώρο της Μεσογαίου αλλά και την σημασία του ιερού κειμένου της παλαιάς διαθήκης στην μετέπειτα πορεία που εξελίχθηκε στην Μέση Ανατολή.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Καρπαθάκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων