24/10/2021 30/11/2021 Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε πάνδημο Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου Ναυπλιέων. Το μνημόσυνο τελεσε ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Κιντής και μεταξύ άλλων παρευβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι Π. Λέντζος και Νάντια Αναστασίου καθως και...
Ενορίες : Άγιος Γεώργιος Ναυπλίου
24 Οκτωβρίου, 2021 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 30/11/2021 - 1:18

Πάνδημο μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου Ναυπλιέων

Διαδώστε:
Πάνδημο μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου Ναυπλιέων

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου και αμέσως μετά το πέρας της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε πάνδημο Μνημόσυνο των Ευεργετών του Δήμου Ναυπλιέων.

Το μνημόσυνο τελεσε ο εφημέριος του Ναού π. Παναγιώτης Κιντής και μεταξύ άλλων παρευβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι Π. Λέντζος και Νάντια Αναστασίου καθως και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου Τ. Ζαφείρης. Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε για μια ακόμη χρονιά τη μνήμη και την αγαθοεργία, την ευεργεσία, αλλά και την προσφορά των δωρητών του οι οποίοι ήταν και είναι τα ξεχωριστά και φωτισμένα εκείνα πρόσωπα, τα οποία διαθέτοντας μεγάλη ή μικρή οικονομική ευμάρεια, συνέδραμαν το δήμο, ώστε να ανταποκριθεί με τη σειρά του στις πολλές και ποικίλες ανάγκες των δημοτών του. Οι Ευεργέτες – Δωρητές είναι: Χάρολντ Μακ. Γκάσκιν, Άννα και Ιωάννης Ιατρού, Νικόλαος και Ευγενία Ιατρού, Τάκης Ιωαν. Καράπαυλος, Βασίλειος και Καίτη Κοντολέων, Δημήτριος Μανουσάκης, Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, Μαρία Κων. Ράδου, Αναστάσιος Σταματιάδης, Ιωάννης και Ουρανία Σκούμπη.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων