08/05/2022 08/05/2022 Ιερά Πανήγυρη Αγ. Νικολάου του νέου εν Βουνένοις του αιματοβλύτου Ιαματικού του Θαυματουργού πραγματοποιείται το τριήμερο 7 -8-9 Μαΐου, από την Ενορία θεολόγου Σπάρτης και τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου “Η ΑΓΑΠΗ”, στον βυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχραγιά. Στην εκδήλωση της Κυριακής 8 Μαΐου θα γίνουν ανακοινώσεις για τον βυζαντινό Ναό του...
Ενορίες : Ενορία Αγίου Ιωάννου Θεολόγου - Σπάρτης
08 Μαΐου, 2022 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2022 - 20:27

Πανήγυρη Αγ. Νικολάου του νέου του Θαυματουργού

Διαδώστε:
Πανήγυρη Αγ. Νικολάου του νέου του Θαυματουργού

Ιερά Πανήγυρη Αγ. Νικολάου του νέου εν Βουνένοις του αιματοβλύτου Ιαματικού του Θαυματουργού πραγματοποιείται το τριήμερο 7 -8-9 Μαΐου, από την Ενορία θεολόγου Σπάρτης και τον Σύλλογο Γυναικών Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου “Η ΑΓΑΠΗ”, στον βυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχραγιά.

Στην εκδήλωση της Κυριακής 8 Μαΐου θα γίνουν ανακοινώσεις για τον βυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου Αχραγιά από τον καταξιωμένο Αρχαιολόγο της εφορίας αρχαιοτήτων Λακωνίας κ. Παναγιώτη Περδικουλια υπεύθυνο του Βυζαντινού μνημείου και από την καταξιωμένη συντηρήτρια Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης κ. Ειρήνης Γιάννε η οποία θα μιλήσει για τις πολύ σπάνιες Αγιογραφίες του Ναού.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα:
Αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και των ξεριζωμό των Ελλήνων από την χορευτική ομάδα Θεραπνων ( χοροδιδάσκαλος κ. Κων/νος Κοτσώνης).

Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

Μετά το πέρας κάθε ακολουθίας θα υπάρχει κέρασμα.

Υ.γ : Όλες οι ακολουθίες και η εκδήλωση θα λάβουν χώρα στον κεντρικό Ναό του χωριού, εκτός από ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου του νέου την Δευτέρα 9 Μαΐου όπου θα γίνει πανηγυρική εορτή στον Βυζαντινό Ναό. (θα υπάρχουν ταμπέλες καθοδήγησης για τον προορισμό).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων